Medicus Ginekologija

Medicus Ginekologija je specijalizovana ordinacija koja pruža usluge u oblasti ginekologije i kontrole trudnoće. Jedna od usluga koju pružamo su i 4D ultrazvučni pregledi.

4D ultrazvuk je napredna tehnologija koja omogućava pregled ploda u realnom vremenu. Ovaj pregled omogućava roditeljima da vide svoju bebu u punoj boji i trodimenzionalnoj slici, što može biti veoma emotivno iskustvo.

Osim toga, 4D ultrazvuk omogućava detaljniji pregled ploda i mogućnost rane dijagnostike eventualnih problema. Pregled se obično obavlja u drugom trimestru trudnoće (između 22. i 26. nedelje), ali se može obaviti i u ranijim ili kasnijim fazama trudnoće.

Pregled se u našoj ordinaciji obavlja  transabdominalnom sondom i traje oko 30 minuta. Poželjno je na oko 1 do 2 sedmice pre nego što planirate pregled da uzimate nešto više tečnost . Postoje i preporuke da se pre samog pregleda pojede sladoled.

Naš tim stručnjaka u Medicus Ginekologiji ima dugogodišnje iskustvo u obavljanju ultrazvučnih pregleda i posebno je obučen za 4D ultrazvučne preglede. Naša oprema je savremena i omogućava nam da pružimo visok nivo kvaliteta usluga.

Uz 4D ultrazvuk, u Medicus Ginekologiji pružamo i druge ultrazvučne usluge, uključujući standardni 2D ultrazvuk, kao i fetalni ehokardiogram i dopler ultrazvuk.

Ako ste trudni ili planirate trudnoću, pozivamo vas da nas posetite i saznate više o našim uslugama ultrazvučnih pregleda. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i savete, kao i sigurno i profesionalno iskustvo pregle