Medicus Ginekologija

 

  Medicus ginekološka ordinacija je počela sa radom 01.04.1995. u Loznici, osnivači  su bili dr Željko Pavlović, ginekolog-akušer i dr Zoran Jović, urolog, tada je to bila ginekološko – urološka ordinacija. kasnije, zbog zakonskih regulativa ordinacija se podelila na Medicus urološku ordinaciju i ginekološku ordinaciju MEDICUS – GINEKOLOGIJA, vlasnik dr Željko Pavlović.

 Na sadašnjoj lokaciji je od marta 2018. Sada u Medicus – ginekologija rade: dr Anka Lukić- Mojović, dr Željko Pavlović, dr Milan Đorđić, dr Aleksandar Strijelić, svi su specijalisti ginekologije i akušerstva. Pružamo širok spektar usluga koje su bazirane na prevenciji, dijagnostici i lečenju zdravstvenih problema kod žena. Nudimo sveobuhvatan pristup zdravlju žena, redovne ginekološke preglede, lečenje poremećaja menstruacionog ciklusa,savete o kontracepciji, rano otkrivanje ginekoloških oboljenja. Sprovodimo dijagnostuku i tretman bračnog steriliteta, a u slučaju potrebe za daljim procedurama kao što je vantelesna oplodnja ( VTO ) imamo saradnju sa nekoliko vrhunskih ustanova koje se specijalizovano bave ovom problematikom. 

Posleban fokus je na praćenju trudnoća pri čemu se koristimo najsavremenijim ultrazvučnim aparatima General Electric Voluson S8 i Samsung V7. Oba aparata imaju i 4 d ultrazvučne sonde te se kod nas mogu obaviti i ekspertski ultrazvučni pregledi trudnica. Naš cilj je da pružimo najbolju moguću zdravstvenu negu, insistiramo na pažljivoj, etičnoj i saosećajnoj komunikaciji sa našim pacijentkinjama i nastojimo da izgradimo poverenje. Vaše zdravlje i dobrobit su nam prioritet i radujemo se poseti našoj ordinaciji.